vineri, 29 mai 2015

Costume de baie 2 piese

Hello, ladies. Ce faceți? În curând vine vara, de fapt cred că deja a poposit pe la noi, așa că e musai să ne pregătim de plajă.Iubesc marea, îmi place la nebunie să înot, sper din tot sufletul să ajung la mare, dacă nu măcar la piscină.
Stau foarte prost la capitolul costume de baie, dar mai am timp până se deschide oficial sezonul să îmi cumpăr costume de baie.

miercuri, 27 mai 2015

AFORISME

,,Suntem născuţi ca să fim conduşi, iar femeile sunt născute pentru a conduce.''George Meredith


,,Cele mai frumoase poveşti de dragoste se nasc şi se trăiesc departe de ochii lumii.''Viorel Vintila

,,În viaţă e bine să priveşti înainte, dar, din când în când, să te mai uiţi şi în spate şi, mai ales, în... Sus.''Viorel Vintila

,,Sufletul în care sălăşluieşte filosofia, prin sănătatea sa se cuvine să însănătoşească trupul; e dator să-i modeleze după tiparul său înfăţişarea şi să-l împodobească cu o mândrie plăcută, cu o purtare activă şi vioaie şi cu o atitudine potolită şi deschisă.''
-Michel de Montaigne-

It is said

Se spune că viața e mult prea scurtă pentru a fi mereu nefericiți, așa că de ce să ne scurtăm viața prin griji inutile? Ar trebui să învățăm să prețuim mai mult ceea ce avem, să ne bucurăm mai mult de viață așa cum este ea, cu bune și cu rele. Nimic nu e greu, dar nici ușor, cumva, trebuie să găsim calea de mijloc pentru a ne regăsi echilibrul interior.